Privatlivs- og cookiepolitik

 

Personoplysninger & Persondata

For at du kan bestille tid på PederHolm.dk skal du som minimum oplyse følgende: Navn, email, postnummer, telefonnummer og emailadresse. Dine oplysninger sælges ikke til tredjeparter. Dine oplysninger videregives til:

  1. Onlinebooq, som er vores online bookingsystem. Dine oplysninger deles hermed, da vi så har mulighed for at tilbyde tidsbestilling online.
  2. Dinero, som er vores regnskabsprogram. Dine oplysninger deles hermed, da det er nødvendigt for at håndtere vores regnskab.

Dine oplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om hvilke ydelser, som du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter slettes oplysningerne.

 

Som bruger hos PederHolm.dk har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen, samt ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder er du sikret gennem persondataloven, og henvendelser vedrørende dette bedes rettes til Kontakt@pederHolm.dk

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Peder Holm
CVR-nr. 36164867  
Elkjærvek 36
8230 Åbyhøj
E-mail: Kontakt@PederHolm.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Peder Holm’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

For at forbedre brugeroplevelsen på PederHolm.dk anvendes cookies på hjemmesiden. Vi anvender også cookies til målrettet markedsføring og vedligeholdelse.

Cookies er en standardteknologi, som de fleste hjemmesider bruger. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og registrerer dig som unik bruger.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Måden afhænger af den browser, du bruger.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

 

Google Analytics: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Google Analytics. PederHolm bruger bl.a. Google Analytics til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.

Facebook: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Facebook. Pederholm bruger bl.a. Facebook Pixel til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.

WordPress: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med WordPress. PederHolm bruger WordPress til at præsentere vores hjemmeside, formidle kontakten med vores besøgende, introducere nyhedsbrevet og håndtere diverse bookinger.

WP-Rocket: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med WP-Rocket. PederHolm bruger WP-Rocket til at vise brugerdefineret indhold og til at optimere hastigheden af hjemmesiden for de besøgende.

Yoast-SEO: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Yoast-SEO. PederHolm bruger Yoast-SEO til synlighed gennem målrettet markedsføring på søgemaskinerne. Yoast-SEO bruges også til at tracke effekten af vores marketingtiltag på hjemmesiden og vores positioner på søgemaskinerne.

UnoEuro: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med UnoEuro. PederHolm bruger UnoEuro til at hoste, præsentere, forbedre og vedligeholde vores side. Informationer deles med UnoEuro, således vi kan tracke effektivitet og målrette vores markedsføring.

 

Opbevaring af dine personlige data

Hos PederHolm opbevarer vi personfølsomme oplysninger, vi beskriver her, hvilke oplysninger der opbevares samt hvordan de behandles.

For identifikation af den enkelte klient opbevares følgende data:

  • Navn
  • Adresse
  • Fødselsdato (fulde CPR-nr. opbevares ikke)

For kontakt til den enkelte klient opbevares følgende data:

  • Telefonnummer
  • E-mail (anvendes også til nyhedsbrev, hvis der er afgivet accept heraf)

For at kunne give klienten det bedst muligt behandlingsforløb opbevares følgende data:

  • Klientens erhverv
  • Klientens sport
  • Klientens helbred relateret til den problemstilling klienten kommer for at få behandlet.
  • Tidligere skader samt behandlingsforløb hos andre behandlere.
  • Anamnese samt behandling

Data opbevares på følgende måde:

  • I booking/journal programmet Onlinebooq, hvem der er indgået en databehandleraftale med
  • I fakturerings programmet Dinero, hvem der er indgået en databehandleraftale med

Du har til en hver tid ret til indsigt i de opbevarede oplysninger, vi har på dig. Endvidere kan du altid bede om, at de slettes eller anonymiseres. Oplysningerne slettes senest 5 år efter sidste anvendelse.

Ved behandlingsforløbets start underskrives der en samtykkeerklæring, som til en hver tid kan tilbagekaldes.