Bindevævs massage

– Pleje og udrensning af huden, til mere velvære.

Bindevævsmassagen og Cupping er to forskellige behandlingstyper. De kan bruges enkeltvis, men kan med fordel begge kombineres, med hinanden og stort set alle andre slags behandlingstyper.

Begge har til formål, at øge blodgennemstrømningen, i stort set alt væv i kroppen: Muskler, knogler, led, rygmarv, nerveforsyning, samt alle vævstyper (sener, ledbånd, hud, kapillærer og fedt.)

Blodgennemstrømningen medfører udrensning af affaldsstoffer, drænage af væske via lymfe systemet og vener, samt tilførsel af ilt og næring til samtlige vævstyper.

Med bindevævs massage i Århus, kan du få udrenset dit bindevæv for affaldstoffer og dermed få frigivet mere energi i hverdagen.

 

 

 

Hvad kan denne type massage afhjælpe

  • Muskelspændinger
  • Hudproblemer i det yderste hudlag
  • Væskeophobninger
  • Appelsinhud
  • Tantepukkel
  • Træthed / energitab
  • Stress

Hvad er massage af bindevævet

Her er snak om fysisk bearbejdning af bindevævet.

Det kan gøres ved klassisk massage, hvor man med fingre, ved skub, træk og tryk bearbejder huden, med forskellige massageteknikker.

En anden og mere effektiv bearbejdning af vævet, foregår med Vakuum, ved brug af en vakuumcup.

Det kan enten være en sugekop med gummibold, en pistol som suger vakuum eller den gamle traditionelle metode, hvor vakuum skabes af ild i cuppen.

Uanset type vakuumcup, er det er meget effektiv metode, til at skabe blodcirkulation.

Ved bearbejdning med vakuumcup, tilføres huden en anelse olie, cuppen sættes og stryges, på lang og tværs af både muskler og bindevæv.

På denne måde “suger” man vævet op i cuppen og tvinger dermed store mængder blod, til området.

Der hvor kroppen “sladrer” om urenheder, vil en rødme i huden typisk forekomme og her vil det være fornuftigt, at sætte en statisk vakuumcup, også kaldet Cupping.

Alt efter hvor mange affaldsstoffer som vævet indeholder, kan denne type strøg, være forbundet med smerte, samt man kan forvente blå mærker efterfølgende. Ca. af 1 uges varighed.

Prøv Bindevævs massage i Århus, det er dejligt på den anden side. 🙂 

Hvad er Cupping

Cupping foregår udelukkende med Vakuum cupper og er modsat en bevægende cup, en statisk cup.

Den sidder samme sted i længere tid og vil dermed være mere effektiv, i dette punkt.

Typisk bruges Cupping lige efter bindevævsmassagen, på stedet hvor kroppen har “sladret” om, at her er en ophobning af affaldsstoffer. En Cup placeret her, vil trække godt op i hud, fedt og muskler. Dermed tvinges store mængder blod ind i dette væv, som måske før var blokeret af affaldsstoffer. Efter lidt tid, fjernes cuppen igen og alt det ophobede skidt, som er løsnet og flyder således med blodet og lymfe systemet til organerne, hvor det renses ud i afføring og urin. Frisk blod kan igen nære vævet.  

Efter sådanne en behandling vil huden aftegne en fin cirkel, lige fra farven rød til blåviolet, som indikere hvor meget der er renset ud.